Winkel


De tuinwinkel van De Bongerd is in het seizoen elke zaterdag geopend van 10.00 tot 13.00 uur.

Assortiment
U kunt hier terecht voor flessengas en petroleum, 40 liter zakken potgrond, compost en tuinaarde en diverse artikelen. Voor actuele prijzen en assortiment zie onze winkel en informatie op het mededelingenbord.

Er is weer een verse, nieuwe voorraad 40 liter zakken tuinaarde, tuinturf, compost en potgrond. En vulzand en houtskool. Velen hebben succes met de speciale zaai- en stekgrond.
Koopt u meer dan 10 zakken dan worden die gratis op uw tuin gebracht. Bestellen vr 12.00 uur en zelf even helpen met op- en afladen!

Stevige ton-kin bonenstaken tot wel 3 meter lengte, speciale tomatenspiralen, lichtgewicht putdeksels en kruiwagenwielen die nooit meer lek gaan.
Dan zijn er ook nog echte Eco slakkenkorrels tegen hoge korting, goedkope maar topkwaliteit kalkkorrels, natuurmest. Mest 12-10-18 wordt door ons zelf afgewogen en dus extra goedkoop.

Dol op hergebruik
Van het bomenplanten vorig jaar zijn veel lege tuinaardezakken overgebleven. Handig om uw (tuin-)afval in te verzamelen en geschikt voor vele malen gebruik. Zo lang de voorraad strekt kunt u ze gratis afhalen in de winkel.
Nog steeds beschikbaar: oude fietsbinnenbanden te gebruiken voor het opbinden van struiken en bomen.

Biologische tuinaarde
Op verzoek gaan we kijken of er belangstelling is voor biologische tuinaarde. Die is een stuk duurder en zal dus alleen op inschrijving verkrijgbaar zijn, ook dan is er voor De Bongerd een minimale afname om de prijs waar te maken. U hebt dan wel zuivere topkwaliteit biologisch. Een zak biologische tuinaarde van 40 liter gaat ongeveer 9,25 euro kosten.
Er ligt een lijst in de winkel waarop u kunt noteren hoeveel zakken u wilt kopen, U rekent direct af bij inschrijving. Mocht eea niet doorgaan dan krijgt u uw geld terug. Inschrijven kan tot 1 mei, leveringsdatum leest u vervolgens op het mededelingenbord.

Verder

tomatenhoes Tomatenhoezen: Rol van tien meter, zelf op maat te knippen.


kussen Knielkussen: Niet gedecoreerd. Handig bij wieden en planten.


kweekbakje Kweekbakjes: Ander merk maar net zo handig.


Zakkenhulp: Geen probleem meer met ‘de zak ophouden’.
zakopenhouder zakkenhulpbestuur@volkstuinparkdebongerd.nl