Activiteiten

Activiteiten

De Bongerd viert dit jaar haar 100 jarig bestaan, zie voor details van de activiteiten onze Agenda en zie hieronder het overzicht:

Er werden in de afgelopen jaren regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd, denk aan klaverjassen, bingo, sjoelen en country-line dance. Maar ook BBQ’s, viswedstrijden en cursussen snoeien of natuurlijk tuinieren.

In verband met corona werden er de afgelopen twee jaar geen activiteiten georganiseerd. Daar komt nu geleidelijk aan verandering in. Zo is onlangs de wandelroute geopend en is het Stout Konijn Dwaalspoor (leuk voor kleine kinderen) officieel in gebruik genomen. Binnenkort weer tal van activiteiten, waar zowel leden (tuinders) als niet-leden (omwonenden en anderen) aan deel kunnen nemen. Hou deze website dus in de gaten!

Voor een agenda-overzicht van de activiteiten kijk hier.

Wandelroutes

Op het park hebben we twee wandelroutes, voor jong en oud.

Dwaalspoor Stout Konijn (voor kinderen)

Op het volkstuinpark springt Stout Konijn overal dwars door de natuur! Kom gratis dwalen in de volkstuin en doe de Stout Konijn opdrachten!

De Bongerd Wandelroute

Een mooie wandeling over ons tuinpark met op 15 plekken informatie bordjes met leuke informatie en weetjes over Tuinpark De Bongerd. Volg de oranje paaltjes en geniet van de variatie aan tuinen, de natuur en de mooie waterpartijen.

Bezoekersinformatie

Het park is geopend op onderstaande dagen en tijden.

  • april t/m oktober: dagelijks van 8:00 – 22:00
  • november t/m maart: op zaterdag en zondag van 12:00 – 18:00
  • Adres: Kadoelenpad 21, Amsterdam

Ga naar de website van Stout Konijn om de Dwaalkaart met opdrachten te downloaden.

Overzicht komende activiteiten