Algemeen werk

Het Algemeen Werk is elke zaterdagochtend van 9:30 – 12:30. Aanmelden voor algemeen werk.

Verplicht. Maar een gemoedelijke verplichting!

We hebben er allemaal belang bij dat ons tuinpark goed onderhouden wordt, zeker nu we als tuinparken meer bemoeienis van de gemeente gaan krijgen. Het is goed om te laten zien dat we onze zaakjes netjes op orde hebben, zodat we die bemoeienis zoveel mogelijk kunnen beperken. Om die reden is het belangrijk dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan het Algemeen werk en zich daarvoor persoonlijk inzet.

De zaterdagochtenden zijn echt bedoeld om samen met je medetuinders het Algemeen werk uit te voeren. De meeste tuinders vinden het leuk om het Algemeen werk sámen uit te
voeren. Onder leiding van een voorvrouw of voorman pakken zij het Algemeenwerk op. Zij hebben er plezier in om naast hun eigen tuin óók het park er mooi te laten uitzien.

De bedoeling van het Algemeen werk is om een tuinpark op de kaart te zetten dat er prachtig uitziet. Om je samen in te zetten voor een park waar het prettig vertoeven is en waar gezellig samengewerkt wordt. De zaterdagochtenden zijn bedoeld om samen  het Algemeen werk op te pakken en uit te voeren alsof het je eigen tuin is!

Aanmelden voor Algemeen werk