Kinderworkshop Zeemansknopen leggen

Op zaterdag 19 augustus van 11:00 tot 13:00 is er een workshop Zeemansknopen leggen voor kinderen in het clubhuis van De Bongerd.

Kom zeemansknopen leren leggen onder leiding van een echte zeerot, als je je veters kunt strikken en niet ouder bent dan 14 jaar.

Je leert de zeven belangrijkste knopen maken, die altijd wel ergens bruikbaar voor zijn. Zeemansknopen zijn bestand tegen enorme druk en makkelijk los te maken. Je krijgt de gemaakte knopen mee naar huis met een uitleg hoe je ze hebt gemaakt, zodat je dat niet vergeet.

Tijdens de workshop schenken we een glaasje limonade en krijg je iets lekkers. Heb je een dieetprobleem? Neem dan alsjeblieft zelf iets te drinken en te eten mee. De kosten van deze workshop zijn €4,- voor tuinkinderen en € 5,- voor niet-tuinkinderen; gelieve met PIN te betalen in het clubhuis.

Aanmelden – liefst voor 12 augustus – op nanapush@ziggo.nl onder vermelding van naam, leeftijd en – indien van toepassing – tuinnummer. Meld je bijtijds aan; er kunnen maar tien kinderen meedoen!

Download de flyer hieronder: